tulpen

Contact

Routebeschrijving

Ons kantoor bevindt zich in het Horti Business Center (Jupiter 450) op het Trade Parc Westland bij bloemenveiling FloraHolland. Parkeren kan op het parkeerterrein naast het kantoorgebouw. U vindt ons op de 5e etage.

Vanuit Den Haag/Utrecht


A12 richting Rotterdam/Delft via Prins Clausplein, borden Delft/Den Haag-zuid (A4) volgen. Afslag Naaldwijk nemen en de N222 (borden Bloemenveiling) blijven volgen. Bij de tweede rotonde ziet u aan uw rechterhand Trade Parc Westland liggen. Als u Trade Parc Westland oprijdt, neemt u direct de eerste weg links. U rijdt dan evenwijdig aan de N222 in de richting van het hoofdkantoor van FloraHolland. Aan het einde van deze weg treft u het Horti Business Center aan.

Vanuit Rotterdam


A20 richting Hoek van Holland, Den Haag vervolgens borden Naaldwijk volgen: bij het eerste grote kruispunt in Naaldwijk met links het Carlton Hotel gaat u rechtsaf en volgt u de borden Trade Parc Westland. Bij de eerste stoplichten gaat u weer rechtsaf. Vervolgens ziet u aan uw linkerhand Trade Parc Westland liggen. Als u Trade Parc Westland oprijdt, neemt u direct de eerste weg links. U rijdt dan evenwijdig aan de N222 in de richting van het hoofdkantoor van FloraHolland. Aan het einde van deze weg treft u het Horti Business Center aan.

Vanuit Amsterdam


A4 richting Den Haag via Prins Clausplein, borden Den Haag-zuid (A4) volgen. Afslag Naaldwijk nemen en de N222 (borden Bloemenveiling) blijven volgen. Bij de tweede rotonde ziet u aan uw rechterhand Trade Parc Westland liggen. Als u Trade Parc Westland oprijdt, neemt u direct de eerste weg links. U rijdt dan evenwijdig aan de N222 in de richting van het hoofdkantoor van FloraHolland. Aan het einde van deze weg treft u het Horti Business Center aan.

Vanuit Hoek van Holland


Borden richting Rotterdam/Den Haag volgen, vervolgens richting Naaldwijk/Den Haag. Rechtdoor borden Naaldwijk volgen. Bij het eerste grote kruispunt in Naaldwijk, met links het Carlton Hotel, gaat u rechtsaf en volgt u de borden Trade Parc Westland. Bij de eerste stoplichten gaat u weer rechtsaf. Vervolgens ziet u aan uw linkerhand Trade Parc Westland liggen. Als u Trade Parc Westland oprijdt, neemt u direct de eerste weg links. U rijdt dan evenwijdig aan de N222 in de richting van het hoofdkantoor van FloraHolland. Aan het einde van deze weg treft u het Horti Business Center aan.

Kijk voor een uitgebreidere routebeschrijving op www.routenet.nl. Reist u met het openbaar vervoer? Kijk dan op www.9292ov.nl of www.ns.nl of bel naar 0900-9292.